Компанија Ал Дахра Србија најавила је да ће и у ванредним околностима задржати све запослене и да ће посебно стимулисати раднике који настављају са радом у производњи мелка и припремају радове на пољима

У знак захвалности и солидарности са радницима који настављају са радом у производњи млека и врше припреме како би предстојећи интензивни пролећни радови на пољима, упркос пандемији коронавируса, били обављени неометано и без застоја, компанија Ал Дахра Србија донела је одлуку да свим радницима у производњи исплати једнократну стимулацију од 5.000 динара која ће бити исплаћена са мартовском платом. Такође, компанија је најавила да ће задржати све раднике, као и да ће запосленима који услед промењених услова рада своје обавезе обављају од куће исплаћивати 100% зараде.

Ал Дахра је све запослене чија природа посла дозвољава рад на даљину упутила на рад од куће. Овим запосленим ће, током трајања измењених услова рада, бити исплаћивано 100% зараде.

За запослене који раде у производњи и чије је непосредно ангажовање неопходно за неометано снабдевање тржишта млеком и остале пољопривредне радове из делокруга рада компаније обезбеђена су заштитна средства – маске, рукавице, дезинфекциона средства – а као захвалност за подршку континуираном наставку производње, уз мартовску плату биће им исплаћена и једнократна стимулација у износу од 5.000 динара.

Leave a Reply