Подршка председнику Србије Александру Вучићу на друштвеним мрежама расте из дана у дан, а најбољи доказ за то је број пратилаца, свиђања и дељења на Тиктоку и Инстраграму.

На ово је, како преносе медији, указао један од највећих балканских ИТ стручњака, Љубан Kовачевић.

  • За само 48 сати председников налог на Тиктоку „Ја сам Александар“ постао је виралан. Његов видео прегледан је 710.000 пута, а ознака „свиђа ми се“ броји нешто више од 53K! Узмимо у обзир да стварно стање подршке председнику републике управо можете видети на другим платформама док је X (Твитер) постао ирелевантан за такве ствари – написао је Kовачевић на Инстаграму.
    Подсетимо, председник Александар Вучић недавно је направио профил на ТикТоку, једној од најбрже растућих друштвених мрежа на свету, а његов налог је и верификован.

Тикток највише окупља младе људе, па стога представља право место на којем ће председник, на забаван начин, приближити ТикТокерима своје активности, али и заинтересовати младе за политику, јер међу њима се сигурно налазе и неки од будућих лидера Србије.

@jasamaleksandar On ili ja? @dnevna.doza.presednika #predsednik #Srbija #jasamaleksandar #follow ♬ original sound – Ja sam Aleksandar

Оставите Коментар