Вучић је подсетио и на нападе уперене на његову децу и породицу, не само на брата и старијег сина него и на његове родитеље који су водили унуке на море – његову ћерку Милицу и братаницу Анастасију, као да то не могу после 70 година заједничког радног стажа.

– Само сам чекао да ми ударе на Милицу, знао сам да ће доћи и тај дан, ево сад и на братовљеву ћерку Анастасију, само чекам да ударе на Вукана или малог Александра, синчића ког је мој брат недавно добио – рекао је видно узбуђени Вучић који је потом упитао новинаре где су сад ти силни ресторани његовог брата о којима се толико причало, а за које он није ни чуо нити је у њима икада био.

Он се дотакао и опозиционог политичара Драгана Ђиласа рекавши да му није јасно како неко ко никад ништа није радио у животу него само имао неку „жвака-фирму“ може да пријави приход од пет милиона евра. Навео је да је Ђилас, „који никад ништа није радио, осим што је био градоначелник, што је озбиљан посао који је лоше радио“, 2007. године од имовине пријавио стари аутомобил и 70.000 евра уштеђевине, а 2012. године је његова имовина била 25 милиона евра.

„Који је то грађанин Србије могао, не да приходује, већ да заради и у имовини има сваке године пет милиона евра? Не познајем никога, ниједног тајкуна у Србији који толико има… А, они су мени узели целу породицу не би ли дошли до 30 пута мање имовине“, приметио је Вучић.

Извор: Националист