Председник Србије Александар Вучић рекао је данас на отварању обилазнице око Београда да су аутомобил којим је његов син ишао у Грачаницу три пута претресали.

  • Три пута су заустављали, претресали, малтретирали. Само нек наставе. Честитам Kуртију на храбрости. Није толико храбар у мом друштву, кад пошаље неке друге да се иживљавају на туђој деци онда је то ок, само нек настави. Није Данило мали, мало је храбрији од Kуртија. Он је кроз сред Приштине прошао са мајицом „Предаја није опција“, и отишао на литургију у Грачаницу, да се помоли – рекао је Вучић.

Подсетимо, албански медији са Kосова и Метохије напали су данас председника Србије Александра Вучића због тога што је његов син Данило Вучић у Грачаници на Видовдан и због мајице коју носи, а на којој пише „Предаја није опција.“

Они у текстовима наводе да је Вучићев син на „видовданским демонстрацијама“, иако се годинама уназад литургијама и молебанима обележава овај важан дан на Kосову и Метохији.

Вучић се током данашњег обраћања на обележавању славе СНС-а осврнуо на то што албански медији прозивају њега и његовог сина Данила.

  • Ево, да им олакшам посао док је још доле, док могу да поступају тако јуначки како поступају према свим Србима, да им кажем да то мисли свако од нас Вучића, да то мисли највећи део Србије и да за нас предаја није опција – рекао је председник.

Оставите Коментар