Надам се само да од тог страшног, бахатог и прљавог посла – стављања мете на чело деци – неће бити никаквог посла, рекао је председник коментаришући писање портала блиског лидеру Странке слободе и правде

Председник Србије Александар Вучић рекао је јуче да је лидер Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас постао мегафон криминалне групе Вељка Беливука, оптуженог за најтежа кривична дела. Вучић је казао да је Ђиласов медиј (портал Директно) објавио текст у коме се помиње његов син Данило Вучић, а који, тврди, није тачан и којим се угрожава живот његовог сина.

Измишљотине

Портал Директно, који се доводи у везу с Ђиласом, објавио је наводе навијачке групе Партизана „Јужне стране 1970“ да је Данило Вучић на састанку вођа појединих навијачких група црно-белих обећао помоћ државе у преузимању јужне трибине стадиона тог фудбалског клуба.

Вучић је јуче ово демантовао, уз поруку да не види разлог да се угрожава нечије дете. Вучић се ове теме дотакао одговарајући на питање докле се стигло у истрази у вези са афером „прислушкивање“, и то у контексту да је његово да трпи и слуша разне лажи и никог не тужи, јер би, додаје, онда говорили да су то велики притисци, и као пример навео лажне оптужбе на рачун његовог сина.

  • Измислили нешто да би се криминалци оптуживали, а онда је то Ђилас једва дочекао. Да би њему (Данилу) живот био угрожен како би мене сломили – казао је Вучић приликом посете вакциналном пункту у касарни „Дедиње“.

Вучић је оценио да је „Ђиласов медиј“ постао медиј Вељка Беливука и његове групе и да је јасно да је текст у којем се помиње његов син писала Беливукова група. Негирао је да је било икаквог састанка који се помиње у тексту, а ком је присуствовао његов син.

Лажне оптужбе

  • Једино ми је жао да кад вам неко дете лажно оптужује и када Ђилас – поставши мегафон Беливукове групе, кад криминалци напишу нешто што измисле да би се оптуживали и започели међусобни рат – то једва дочека да умеша мог сина да би му био угрожен живот, јер не видим други разлог. Надам се само да од тог страшног, бахатог и прљавог посла – стављања мете на чело деци – неће бити никаквог посла. Не зато што је то дете моје, сваки родитељ зна како је када би се тако говорило о његовом детету.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар