Након што су страдале бројне српске тробојке у Црној Гори, осликане на бетонским подлогама, понашање режима изазвало је контрареакцију. Почели су да “нестају“ и мурали са албанским националним заставама, које не представљају обележје државе Црне Горе. И никада нису ни представљале.

С обзиром да исти закони не важе за Србе, колико и за друге народе у Црној Гори, изгледа да реакције грађана шаљу јасну поруку – сва права свима, једнака права за све.

Црногорске тробојке “ружиле“ су “урбани“ лик Црне Горе… Да ли је црвено-црно бљештавило албанске националне и државне заставе Албаније такође оптерећење за Црну Гору?

Или сви треба да се вратимо на “фабричка подешавања“?

Ко стоји иза ове акције, показаће наредни дани. У сваком случају, одакле год да “ветар дува“, нико у Црној Гори, сем чланова Демократске партије социјалиста, више нема право на свој мурал. Колико год то било законом (не)прописано.

1 KОМЕНТАР

  1. Menije zao naroda i sa jedne i sa druge strane i bilo koje nscije ali vi paparaci i pliticari imateli uopste dusu pa vasom zaslugom ste rasturili jugu zavadili ljude vi i politicari placenici eses amerike i engleske vama treba suditi dozivotne robije

Оставите Коментар