Једно од најлепших лица овогодишњег Мундијала је Викторија Лопирјова, амбасадорка Светског првенства у фудбалу. Лепа Рускиња ће се својски потрудити да буде најбоља домаћица. Са дугогодишњим искуством у јавном животу то јој неће бити нимало тешко.

А ко је домаћица светског фудбалског спектакла? Викторија Петровна Лопирјова (34) има дугачак списак занимања – она је модел, ТВ водитељка, блогерка. Званичну потврду лепоте добила је још 2003, када је понела титулу Мис Русије. Након тријумфа била је годинама директорка овог избора.

View this post on Instagram

До Чемпионата мира по футболу ⚽️ @fifaworldcup осталось всего несколько дней. Как и миллионы людей в нашей стране, я верю и хочу, чтобы ребята из сборной @teamrussia вспомнили, о чем когда-то мечтали и, стиснув зубы, сами поверили и доказали свою силу на поле?? Сейчас тот, момент, когда нам, всем вместе, надо стать единым целым с командой: в своём характере, желании и вере??❤️ Я присоединяюсь к программе РФС #ЗаНасЗаВсехЗаКаждого в поддержку сборной России по футболу. А также прошу ребят действительно сыграть за нас, за всех и за каждого! Команда, как и страна, у нас одна. Удачи, парни! Мы – с вами! ?? #ЗаНасЗаВсехЗаКаждого #ТыуМеняОдна #сборнаяРоссии http://тыуменяодна.рф

A post shared by Victoria Lopyreva (@lopyrevavika) on

Атрактиван изглед одвео ју је затим у свет моделинга и манекенства, у којем је низала успех за успехом. Деби на пистама и у кампањама имала је 1999. као чланица агенције „Image – Elite“, исте године је добила награду „Model of Don awards“, а 2001. у њене руке је отишло признање „Golden Lighting Fest“.

На списку награда које је освојила налази се и „Miss Russia Awards“ којом је награђена 2003. Викторија, која је сарађивала је са водећим козметичким и модним брендовима, окренула се затим телевизијском водитељству. Међу првим водитељским ангажманима био је онај на „Централној телевизији“.

View this post on Instagram

Сколько стран я объездила, как посол FIFA с момента моего назначения…?сколько раз давала интервью и приглашала людей из разных уголков планеты приехать к нам в гости на Чемпионат Мира @fifaworldcup ⚽️в Россию??, а сколько км налетала – посчитать невозможно, но каждый раз я испытываю гордость и радость от того, что моя Россия станет открыта всему миру на период этого невероятного события, а мы с вами сделаем все возможное, чтобы нашим гостям понравилось и они бы захотели вернуться вновь❤️Одно из моих последних интервью @mtvlebanon ?? / How many times I’ve said the same things over and again and in how many countries since I accepted my FIFA World Cup Ambassador role 3 years ago: how exciting it is to host the championship in my native country, how I hope it will inspire more young Russians to play and encourage greater investment in our national team. What an opportunity it is to develop a tourist industry! And I never tire. On each occasion I get a sense of pride and joy that Russia will be open to everyone during this incredibly special event and I know that all of us will do our best to make sure our guests enjoy themselves and return again and again. This and more in my latest interview @mtvlebanon ⚽️

A post shared by Victoria Lopyreva (@lopyrevavika) on

Временом је постала веома запажено лице на руским ТВ каналима, али и права Инстаграм звезда са два милиона пратилаца на овој друштвеној мрежи.

Викторијин Инстаграм свет је слика једног гламурозног живота, доброг стила и много лепоте, за коју се, нажалост, мора рећи да није 100 одсто природна.

Рускиња „лепа као лутка“ има брак иза себе, са Фјодором Смоловим, који ће ове године на првенству играти у тиму Русије, и много, много обожавалаца поред себе.

Поред оваквог изгледа није ни чудо што је тако.

Као ватрена навијачица Русије, Викторија је данас на Инстаграму поручила фудбалерима своје земље (међу којима је и њен бивши супруг).

View this post on Instagram

В комментариях часто пишут «как при таком ритме я отдыхаю?»? ? Один из видов моего отдыха: встречаешься с девочками из @hairsilk, садишься в кресло и расслабляешься ?Люблю всевозможный уход за волосами,а если окрашивание, то только самой мягкой органической краской. В результате уверена. Он всегда будет выше моих ожиданий. Там работают профессионалы ?? сходите к ним и потом поделитесь со мной впечатлениями ?? @hairsilk

A post shared by Victoria Lopyreva (@lopyrevavika) on

„Попут милиона људи у мојој земљи, верујем и желим да се момци из руског тима сете о чему су сањали, да стисну зубе, и сами су веровали у своју снагу и доказали је на терену. И сада је моменат када сви заједно треба да постанемо један тим, по карактеру, вери и жељи“.

Видећемо колико ће Викторијина подршка значити Русима на терену.

Викторија се иначе раније фотографисала и са једним од најпознатијих Срба, Новаком Ђоковићем, а фотографијом се похвалила на друштвеним мрежама, наводећи да јој је он омиљени тенисер.

Извор: kurir.rs