Голферке, тенисерке, сурферке… Заједничко им је да имају милионе пратилаца на друштвеним мрежама и да заиста изгледају сјајно.

Можда их не знате све по спортским успесима, али по врућим фоткама ћете их вероватно запамтити и запратити, ако их већ не пратите.

Погледајте како изгледају неке од најсексипилнијих спортискиња на свету, које су глобално познате – ако не по свом умећу у спорту, мада им то не би требало умањивати, онда свакако по својим Инстаграм објавама, где муњевито сакупљају десетине и стотине хиљада лајкова било шта да објаве.

Неке од њих су велике шампионке, неке су познатије по изгледу него по успесима у спорту, али им је заједничко да су јако популарне и да су веома изазовне. Погледајте листу дефинитивно најпопуларнијих лепотица у спорту.

 1. Пејџ Спиранац (27), голф
  Не пратите голф? Па сада ћете можда почети да се заинтересујете са овај спорт, који је у једном периоду активно играла.

Пејџ је америчка голферка која има хрватско порекло, а својим деколтеом често привлачи велику пажњу. На једном од турнира организатори су чак забранили да се голишаво облачи али је Пејџ наставила да скреће пажњу на себе бујним, отвореним попрсјем.

Плавуша се често жали да је многи посматрају као сексуални објекат, али и она сама на туђим фотографијама оставља коментаре са јасном алузијом на „оне ствари“.

 1. Алана Бланшар (30), сурфовање
  Награда за најбољу позадину у женском спорту вероватно би отишла у руке ове даме.

Њене фотографије су јако популарне, а интересантно је да је ова веганка најбоља пријатељица чувене сурферке Бетани Хамилтон и да је била са њом у тренутку када је 2003. напала ајкула на Хавајима. О томе је снимљен и филм, „Соул Сурфер“.

Алана се поред сурфовања бави и моделингом у чему је судећи по фотографијама такође успешна. Није јој страно ни топлес фоткање.

 1. Робин Бон (26), атлетика
  Млада Kанађанка бави се атлетиком и можда нема бујно попрсје као неке колегинице са ове листе, али када се скине у купаћи костим многе девојке позавиде на таквом телу. Њене дисциплине су 100 метара са препонама и скок са мотком.

Она је згодна, успешна и носи осмех од милион долара. Атлетика можда није увек популарна, али ко њу не би гледао док прескаче препреке и скаче?

 1. Слоун Стивенс (27), тенис
  Американка која заузима 39. место на WТА листи сада се мало „примирила“ са атрактивним фотографијама, али ако мало више истражите видећете да је раније уживала у показивању свог затегнутог тела.

Тенисерка иза себе има шест титула, укључујући и титулу УС Опена 2017, дуго је на фотографисање посматрала као на свој главни хоби. За нечији укус можда је и превише откривала, мада не видимо да се њени пратиоци буне.

 1. Ивона Дадић (26), атлетика

Седмобојка је једна од најуспешнијих у Аустрији у тој категорији, а родитељи су јој Хрвати из Босне и Херцеговине. У више наврата истакла је да и Хрватску и Аустрију сматра домовином.

Заносна Ивона, зрачи како згодном фигуром тако и осмехом, а таленат је доказала и учешћем на Олимпијским играма у Лондону 2012 и Рију 2016.

Погледајте њене фотке.

 1. Виталија Дијанченко (30), тенис
  Тенисерка из Русије тренутно се опоравља од операције, али одавно важи за једну од најлепших и најатрактивнијих на туру. На WТА листи заузима тек 124. место, али многи знају за њу и мимо тениса.

Виталија воли да игра у деколтираним хаљиницама, а делује да на Инстаграму њени пратиоци највише воле баш те објаве.

 1. Муни Хе (21), голф
  Једина Kинескиња на листи велика звезда свог спорта. Још једна млада дама због које вас можда заинтересује голф.

Једна од најталентованијих играчица на свету не качи често обнажене фотографије, али неретко се нађе на листа најсексипилнијих спортисткиња.

 1. Kаролина Вознијацки (30), тенис
  Одувек је важила за једну од најлепших тенисерки, била је и прва на свету. Данас се не бави тенисом и зрачи лепотом.

Њој није било потребно да качи голишаве фотке како би привлачила пажњу, већ је одувек имала држање правог модела. А моделингом се бавила из чистог хобија, јер је од тениса зарадила 35 милиона долара.

 1. Анастасија Ешли (33), сурфовање
  И она је доказ колико сурфовање и пратеће вежбе за тај спорт лепо обликују тело. Лепа спортисткиња из Аустралије стала је први пут на даску у петој години и прву велику титулу освојила је већ са 16.

Сада ужива и повремено се похвали изгледом пратиоцима фоткама у купаћем костима. И она је веганка.

 1. Пејџ ван Зант (26), борилачке вештине
  Можда је последња на овој листи, али према броју пратилаца заслужује место у врху. Чак 2,7 корисника Инстаграма прати Американку која се такмичи од 2012.

УФЦ фајтерка ужива да „качи“ своје скроз обнажене фотографије. Неизбежно је закључити да је једна од најатрактивнијих спортисткиња. Са партнером такође воли да се слика, а недавно су објавили фотографију која је узбуркала јавност и на којој су обоје наги. Пејџ поручује: „То је уметност“.

Оставите Коментар