Функционери и чланови СПС у Пландишту приступили су Српској напредној странци, пише eVršac.

Они који су чинили окосницу ОО СПС у Пландишту, чланови и активисти од данас су чланови Српске напредне странке.

Међу њима је сада већ бивши председник Општинског одбора и члан Главног одбора СПС Мирослав Петровић, председник Месног одбора Пландиште Милорад Стојилковски, председница Форума жена која уједно обавља и функцију већника Тања Петровић, председница омладине и одборник Владана Илијевски.

Петровић је после потписивања приступница на конференцији истакао да им се остварила жеља да буду део странке која предвођена председником Александром Вучићем спроводи програм и политику која даје резултате која доноси развој и проспаритет, бољитак за све грађане.

  • Захваљујем се Српској напредној странци која је препознала наш потенцијал и данас нас и званично примила у свој тим, рекао је Петровић.

Председник Општинског одбора СНС у Пландишту Јован Репац пожелео је добродошлицу новим члановима истакавши да је СНС једна велика породица у којој се сви труде да заједничким радом, и максималним ангажовањем остваре што боље резултате на унапређењу живота грађана.

  • Постигли смо много бољи резултат на изборима него 2016. године и самим тим добили још већу обавезу да радимо још боље. Грађани су препознали изузетну посвећеност наше странке решавању озбиљних проблема и подизању стандарда градана. Управо због такве политике коју предводи наш председник Александар Вучић подршка грађана расте а и данас видимо нова лица у општинском одбору, рекао је Репац.

Да подсетимо, СНС је на изборима у Пландишту освојио 14 од 19 мандата, колико броји локални парламент.

Leave a Reply