Високи функционер и члан Председништва Српске деснице Михаило Јањић данашњу пресуду за покушај тероризма на дан парламентарних избора 16. октобра 2016. године, у којој су осуђени и лидери Срба у Црној Гори назвао срамном и нелегитимном.

“Нису данас осудили само Андрију Мандића и Милана Кнежевић, данас су осудили сваку борбу за право и достојанство живота Срба у Црној Гори. Данашња пресуда продукт је деценијске мржње усмерене против српског народа који живи на овом простору” рекао је Јањић.

Он је такође додао да је ова пресуда нелегитимна јер се судило по мафијашким и бандитским а не правним и законским принципима.

“Судство у Црној Гори не само да је изгубило свој легитимитет који се темељи на правним и законским принципима, оно је данас добило и нови који се искључиво гради на мафијашким и бандитским методама доношења пресуда.
Зна се добро да нити је пресуду писала Сузана Мугоша, нити је оптужницу подигао несрећни Миливоје Талик Катнић, већ Беба Поповић и браћа Ђукановић.”

“Плашим се да се сада спрема никада јачи удар на Српску православну црква која је и најјачи бедем одбране српског националног идентитета, али знајући поносни народ Црне Горе који ће се одупрети тој сили зла, лично са саборцима из Српске деснице стављамо се на располагање предсојећој борби” закључио Михаило Јањић функционер Српске деснице.

Оставите Коментар