Текст преносимо у целости:

И док вјерујући народ Црне Горе, њих преко 100.000, сваке ноћи на улицама широм Црне Горе, пркоси режиму и невремену, борећи се за своје светиње, НАТО пудлице, настављају да кевћу из својих топлих домова, за шаку крвавих евра, зарађених од оних који су прије двије деценије бомбардовали овај исти народ.

Умјесто да ћуте, да тако прикрију своју бруку и срамоту, један од њих, извједни М.Ј. (име и презиме познато само његовој фамилији) наставља у маниру своје шефице Џуди Куо да црта мету Борби и ИН4С.

Тврди извјесни М.Ј. у име некакве агентуре НАТО пакта, да Борба и ИН4С посљедњих мјесеци намјерно пласирају лажне вијести, можда чак и горе од оне коју је објавио портал Фос, али није било реакције Тужилаштва.

Наравно, као и његове газде, слуга М.Ј. не нуди ни један доказ за своје тврдње, јер ваљда се НАТО пакту вјерује на ријеч, као нпр. за Рачак. Ко о чему, лажови о лажима. Смијешно би било, да за овакве лажи ти и такви не добијају апанаже од крвника из НАТО савеза.

Можда је мислио извјесни М.Ј. да смо објавили лаж када пишемо о НАТО злочинима у Мурину, па нас зато треба угасити и затворити да не посјећамо на монструме коме тај и такви служе.

“У посљедњих мјесец, два, али и знатно уназад, имамо портале који намјерно и плански ширење одређене садржаје, прије свега са намјером збуњивања, дезинформисања јавности, а ту прије свега мислим на портале ИН4С и Борбу”, тврди извјесни М.Ј. (познат само члновима своје најуже породице).

Шта ће мученик, мора да се очеше о Борбу да би оправдао уложене евре. Да није Борбе, да се очешу о нас, не би се знало ни у фамилији за овакве као што је извјесно-неизвјесни М.Ј. Па смо му ми криви, што истином разбијамо његове и лажи његових сајбер ратника из НАТО пакта. Своју неспособност покушавају да оправдају најприземнијим лажима, не би ли бар мало оправдали новац који се улаже у њега и њему сличне по Црној Гори.

Нијесмо ми криви што се пелцер Борбе примио у свим црногорским домовима, док НАТО коров, без обзира на уложена средства остаје само коров. Народ је жељан слободе и Борбе, па би М.Ј. морао да зна да се истина не продаје за новац и да није све на продају.

За разлику од М.Ј. кога финансира злочиначки НАТО пакт, Борба је народна и бесплатна. Ми информације не продајемо, не тргујемо са њима, и истином се боримо против лажи. Зато нас хапсе и прогањају, пријете нам и покушавају да нас затворе, док М.Ј. ужива у апанажама монструма који су убијали дјецу по Црној Гори.

На срећу, нијесмо исти са М.Ј. и његовим налогодавцима, јер сјене дјеце убијене у Мурину су наша звјјезда водиља у борби против крвника и злотвора нашег народа, као и њихових слуга, а за ниих су та иста дјеца, само број. Ми смо људи, они су монструми!

И за крај, читаоце и јавност, кад се запитају ко је М.Ј. подсјећамо да има у чувеној драми Душана Ковачевића “Балкански шпијун” она легендарна реплика коју већина читалаца вјероватно памти у изговору и интонацији Звонка Лепетића из истоименог филма из 1984. године.

Његова несретна супруга Даница оптерећена неимаштином не може да схвати откуд подстанару новац за ручак у ресторану и карте за оперу, па се одједном упита ко плаћа за све то. Ђура, наравно, има одговор: “ЦИА, снајка, ЦИА! Упропастили су пола свијета.”

Оставите Коментар