Спортски новинар Милан Бошковић који је 2021. године правоснажно осуђен на условну казну од пет месеци затвора након што је претукао супругу, данас се представља као један од бораца против насиља!

Подсетимо, Бошковића ја тада пријавила бивша супруга са којом је живео у стану у Новом Београду, тврдећи да ју је после свађе изударао.

Он је најпре изјавио да није тачно да ју је тукао, међутим, после ноћи проведене у притвору ипак је одлучио да призна кривицу.

Жену вређао и тукао пред сином! Дете викало „Склони се од маме“!
Пар се споразумно развео годину дана пре инцидета, а разлог је била прељуба коју је Бошковић починио. Повређена жена је том приликом појаснила да је живела код мајке у Барајеву, а да се у заједнички стан вратила како би детету било лакше да иде у школу.

Насилник Бошковић је бившу супругу тукао пред малолетним сином, а као разлог за сукоб са мајком његовог детета новинар је истакао да у стану затекао неред!

Несрећна жена је том прилика у МУП-у рекла да то није био први пут да је био насилан, али га никад пре није пријављивала.

Она је истакла да је Бошковић прво почео да је вређа да је „прљава сељанчура из Барајева“, а након тога је узео ципелу и гађао је у главу.

Новопечени борац против насиља, је затим жену гурнуо у каду, а она је, како је испричала, ударила леђима о чесму, а затим јој је лупио пар шамара. Нако што је кренула у спаваћу собу Бошковић ју је гурнуо на кревет и легао преко ње. Према њеним речима, у том тренутку је наишло дете које их је раздвајало и викало: „Сколни се од маме, немојте више да се бијете“.

Kако је насилник напрасно постао борац против насиља?
Бошковић се данас на социјалним мрежама представља као борац против насиља, али је истина ипак нешто другачија!

Овај осуђени насилник – батинаш, је само један од гласноговрника тајкунске опозиције, чије објаве на социјалним мрежама дели и шаком и капом!

Бошковић је претходних дана био једна од ударних песница у кампањи која се ширила друштвеним мрежама, током које су представници опозиције објавили велики број фотомонтажа и разних лажних фотографија!

Бошковићеве активности још једном недвосмилено потврђују да недавни скуп није никакав “протеста грађана против насиља ”, већ политичка ујдурма тајкунске опозиције којој је једини циљ да заседне на власт и настави са пљачком грађана!

Оставите Коментар