Службеник ЦНН-а хвалио се Пројект Веритас-у да је мрежа ширила анти-Трампову „пропаганду“.

Особље ЦНН-а, које је тајно снимљено како признаје да је мрежа користила „пропаганду“ како би помогла да Џо Бајден буде изабран за председника, такође је рекао да су повећали број жртава КОВИД-19 за рејтинг – и да је наредба стигла директно из врха.

Чарлија Честера, техничког директора кабловске мреже, Пројекат Веритас снимио је током низа лажних Тиндер састанака док је објашњавао како „Страх заиста покреће бројеве“.

„KОВИД? Средство за подизање рејтинга „, рекао је Честер неидентификованом особљу ПВ.

„Због тога се стално бавимо преминулим од короне“, наставио је, позивајући се на дисплеј са преминулим од коронавируса који ће се појавити на екрану. „Било би нам боље када би број погинулих у КОВИД-у био већи.“

Запослени у Пројект Веритас-у, који није идентификован и за кога се тврди да је медицинска сестра, отишао је на пет састанака са особљем ЦНН-а, укључујући и последњи у кафићу у четврти где живи Честер. Нејасно је када су се они одржали.

На једном од окупљања, Честер је објаснио запосленом у ПВ-у зашто је мрежа постала тако озбиљна у покривању КОВИД-а, рекавши, „Страх је ствар која вас стварно одржава напетин“.

Настављајући да говори о броју погинулих, Честер је тада рекао да има „главни проблем с тим како израчунавамо колико људи свакодневно умире, јер сам га чак и гледао, био сам, гледај и буди такав,“ Хајде да то учинимо вишим. ’Kао, зашто данас није довољно високо, знате?“

Честер је тврдио да постоји „црвени телефон“ који ће председник мреже Џеф Цакер користити за позивање контролне собе да нареди произвођачима да на екрану прикажу бројање смртних случајева Ковид.

„Kао, овај специјални црвени телефон зазвони и они га подигну и то је, као да је глава мреже као:“ Тренутно нема ничега што радите због што је занимљиво. Врати бројеве горе. Јер то је најзанимљивије што имамо. ’Дакле, о таквим стварима се непрестано прича“, рекао је особље.

Такође је рекао свом датуму да „не постоје непристрасне вести“ и објаснио како се то манифестује на ЦНН-у.

„Било који репортер ЦНН-а, оно што заправо ради је да говори особи шта да каже. Увек их води у правцу пре него што и отворе уста „, рекао је.

„А једини људи које пуштамо у етер су углавном људи који имају доказане резултате и дају жељене одговоре.“

Портпарол ЦНН-а није одмах одговорио на захтев Тхе Пост-а за коментаром другог дела извештаја Пројект Веритаса.

У првом делу ПВ серије, Честер је виђен како открива да је његова мрежа произвела „пропаганду“ за свргавање бившег председника Доналда Трампа током председничких избора 2020. године.

„Погледајте шта смо урадили, ми ЦНН смо извукли Трампа. 100 посто ћу то рећи, а 100 посто вјерујем да да није ЦНН-а, не знам да би Трамп био изгласан „, рекао је Честер и додао да је дошао на посао у ЦНН јер је „желео да буде део тога“.

„Наш фокус је био избацити Трампа из канцеларије, зар не? Без да сам то рекао, то је било. „

Leave a Reply