Данас смо сви остали затечени “храброшћу” Бошка Обрадовића, иначе по вокацији политичког јуришника Драгана Ђиласа, а поводом његове изјаве о томе да ће ишамарати председника Србије Александра Вучића.

Била је ово једна од оних изјава која је добро насмејала српску јавност јер је свима у земљи Србији јасно да Бошко Обрадовић вређа и шамара искључиво жене и попут великих освајача упада у објекте који нису под неком великом заштитом. Његове речи можда делују страшно, али далеко од тога да ће овај политички “миш” било када смоћи храбрости да стане испред председника ове државе, а камоли да се усуди урадити оно што је написао. Колико је храбар доказао је и приликом последњег доласка у град Шабац када га нису сачекале само жене па је избегавао било какав конфликт и љубазно се осмехивао свима присутнима. Временом је једино стекао искуство где може да покаже своју храброст насрћући на слабије од себе, а где је боље не улазити у конфликт.

Исто тако Бошко Обрадовић је брзо заборавио на шта се све лично заклињао и шта је све обећавао грађанима Србије. Све његове речи и обећања попут ауторских права откупљена су гомилом новца од стране Драгана Ђиласа и данас је све што Бошко Обрадовић изговори само гомила глупости и бесмислица, а он лично је споредна улога у опозиционом позоришту без шанси да ће се икада дочепати некакве главне улоге.

Настави да лепиш налепнице по Србији, али етикету политичке протуве тешко да ћеш скинути са самог себе.

Бранислав Маловић, члан Извршног одбора Српске напредне странке

Оставите Коментар