Председник Српске Деснице Миша Вацић, заједно са својим сарадницима из руководства Српске Деснице одазвао се апелу председника Републике Србије Александара Вучића, да се предупреди смањење броја младих у добровољном раду солидарне помоћи старијим суграђанима.

Vacić i drugi funkcioneri SD obišli domaćinstva starijih

Вацић и други функционери Српске Деснице обишли су бројна домаћинства старијих од 65 година који не смеју да излазе из својих домова због мера ванредног стања услед пандемије вируса корона.

Vacić i drugi funkcioneri SD obišli domaćinstva starijih

„Основ Српске Деснице јесте саборност и ми смо нашим личним примером желели да покажемо да није тешко и позовемо све остале да се организују и да помогну својим старијим комшијама. У овој борби је људски фактор пресудан, важна је дисциплина и јединство које морамо да покажемо, јер је наша природна обавеза као патриота да помогнемо свима којима је потребно“, рекао је Вацић, додајући да су се чланови Српске Деснице још од почетка ванредног стања ставили на располагање држави, и да ће своје страначке активности заменити дужностима у добровољном раду и помоћи угроженој популацији.

Оставите Коментар