Иако телевизија Н1 покушава да у јавности изгради имиџ озбиљне, објективне и савесне медијске куће, бројни испади њихових новинара углавном покажу да је стварност сасвим другачија. Kао типичан пример може се издвојити перјаница ове телевизије, Жаклина Таталовић.

Док испред камере покушава да се представи као објективна и критички настројена новинарка, Таталовић на интернету приказује сасвим супротну и знатно перверзнију страну своје личности.

Ова новинарка телевизије Н1 је корисницима Инстаграма позната по само једној ствари – бујном попрсју. Наиме, Жаклина Таталовић неретко „засипа“ ову друштвену мрежу перверзним сликама својих груди. Рекло би се да је у питању манир који не приличи особи жељној позитивне пажње.

По узору на познатије (и знатно згодније) Инстаграм моделе, Таталовић често покушава да истакне своје груди у ситуацијама када оне не би требало да су у првом плану (на пример, док једе лубеницу или док је у кревету под налетом „температуре“). Уз овако неукусне фотографије обично стоји перверзан опис слике, као и сексуално оријентисани коментари опозиционих ботова (исти принцип као и у случају Хане Адровић).

Све ово представља бедан и неукусан начин да Жаклина Таталовић прикаже себе као пожељну женску особу, с обзиром на то да су њене новинарске активности поприлично досадне и бесциљне. У питању је пракса која се доста често користи на западу – јавне личности користе друштвене мреже да шокирају јавност и тиме скрену пажњу на себе (тзв. „публиц стунт“). Ипак, као што је Н1 само бедна копија америчких медија, тако и Жаклина Таталовић безуспешно имитира старлете и ескорт даме из западних земаља, наносећи срамоту не само својој професији, већ и женском роду.
Телевизија Н1 је пре неколико дана лансирала кампању „Да се види Н1“, како би промовисала наводну жељу грађана да ова медијска кућа буде доступна корисницима свих оператера. Међутим, ако Н1 жели да, између осталог, у свом програму понуди и груди Жаклине Таталовић, грађани Србије сигурно неће пристати на таква наметања непопуларних трендова.

Оставите Коментар