Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је привођење председника Фудбалског савеза Србије (ФСС) Славише Кокезе и нагласио да је добио све потребне информације.

„Не разумем зашто је човек у којег сам имао поверење одбио полиграф и ако је кључно питање да ли је учествовао у припреми моје ликвидације ја у то не не могу да поверујем“, рекао је председник Србије и истакао да му је чудно понашање Славише Кокезе.

Вучић је казао да није морао да одговара на десет питања, већ једно питање, и то кључно “да ли је учествовао у припреми његове ликвидације“.

„Ја у то не могу да верујем и никада у то нећу поверовати. Чудно ми је то са полиграфом. Ја сам ишао због глупости на полиграф да покажем народу да не лажем. Чим неко не иде на полиграф то је мени чудно“, указао је он.

Вучић је рекао да му је невероватно да су ти неки људи припремали његову ликвидацију, људи којима није ни на сенку згазио.

“Нека надлежни органи раде свој посао. Колико ми је жао због свега овога и колико се лоше осећам ваљда говори и моје вечерашње расположење које је много горе него што показујем, али не што сам уплашен, већ зато што сам тужан“, закључио је Вучић.

Оставите Коментар