Вук Вицо је тик-токер и хрватски држављанин. Видео који је направио послужио је као инспирација за крвави пир који је починио малољетни K.K. у ОШ „Владислав Рибникар“ на Врачару. Kако смо ексклузивно синоћ сазнали, он је приведен у Новом Саду на 48 сати.

Остаје да се до краја испита ко нам то трује ђецу? Хрватски држављанин Вицо је направио видео који леди крв у жилама и у којем се јасно и гласно позива на насиље и сијање смрти? Сав тај гнусни садржај је пласиран нашој деци и као епилог смо добили крвави пир у једној од најбољих основних школа изазивајући у друштво стање страха и стријепње за сигурно сјутра?

Његов профил погледајте ОВДЕ

Изложени смо медијском насиљу и то од стране иностраних држављана који на катастрофи наше деце зарађују уносне цифре сеирећи над нашом несрећом. Апсолутна подршка надлежним органима да се све детаљно испита око тик-токера који је послужио као инспирација малољетнику да направи катастрофу. Србија је правна држава и уређена, прва у региону и то, очигледно некоме смета и покушава путем интернета и слободе коју он пружа да убаци сјеме катастрофе која би могла да доведе до дестабилизације земље.

Снимак погледајте ОВДЕ

Оставите Коментар