Анонимна група Анонимуси, која се вратила после три дуге године паузе, додала је уље на ватру теоријама завера које окружују фаталну несрећу у којој је 31. августа 1997. године страдала принцеза Дајана.

Твитер налог групе објавио је неке шокантне детаље о смрти принцезе Дајане од којих ће вас подићи жмарци. Анонимни твит сугерисао је да је смрт принцезе Дајане наводно била далеко већа завера краљевске породице којој је припадала.

Хакерска група снажно наговештава да је краљевска породица морала да прикрије своје тајне и да би то учинила, они су наводно планирали да елиминишу принцезу Дајану и да је трајно ућуткају.

1996. принцеза се развела од принца Чарлса. Пре него што је прекинула везе са краљевском породицом, принцеза Дајана је забележила штетне доказе о повезаности трговине људима са краљевском породицом. Према Анонимусима, принцеза Дајана је снимила сведочење жртве која је наводно силована у Краљевском двору. И не само то, Дајана је такође радила на томе да добије више сведочења жртава и створи доказе о злочинима.

Али, и пре него што је Дајана то могла да учини, преминула је у саобраћајној несрећи. Анонимуси откривају како то није била несрећа већ наводно убиство Дајане коју су њени следбеници званично звали Ружа Енглеске.

Оставите Коментар