Озбиљно се и опасно вара свако ко мисли да ће разумни Црногорци, разумни Срби, Бошњаци, Муслимани, Албанци, Хрвати и други мирно гледати како им четништво руши једину државу коју имају, казао је у интервјуу Дневним новинама дукљански идеолог, осуђен за мобинг Миленко Перовић

Озбиљно се и опасно вара свако ко мисли да ће разумни Црногорци, разумни Срби, Бошњаци, Муслимани, Албанци, Хрвати и други мирно гледати како им четништво руши једину државу коју имају, казао је у интервјуу Дневним новинама дукљански идеолог, осуђен за мобинг Миленко Перовић.

Он је у интервјуу који је дао ДН, 23 пута поновио ријеч четник или четништво.

Перовић истиче да је  спонтано окупљање нови облик литија, чији организатори, опијени антицрногорском патологијом, нијесу у стању схватити да и себе саме доводе у смртну опасност од поновног ширења вируса короне!

Коментаришући питање о хајци која против Црне Горе и предсједника Ђукановића долази из Србије, Перовић поручује:

“Не дај ти, јаки боже, да те хвали и уздиже београдска националистичка и медијска факинерија! Кога год је она за потоњих тридесет година нападала, мрзјела и приписивала му небулозне намјере, показивао се као бастан и ваљан у свом послу, одлукама, и резултатима дјелатности”

У Црној Гори устало је четништво, истакао је он, па наставио. Четништво је политичко крило Српске православне цркве. Српска православна црква је водећи дио идеолошког штаба четништва! У потоњих тридесет година оживјела је стара симбиоза четништва и СПЦ и продрла у дубину црногорског друштва. Данас она може ставити под своју команду један дио руралне Црне Горе. У њој су се помијешале стварна моћ у друштву с илузијом да је дошло вријеме да може отворено понижавати и рушити институције државе. Коначни циљ СПЦ и четништва је у томе да начини Црну Гору по мјери четника! Нјихова мјера није ништа друго него оно што је већ виђено од 1918. до 1941. године. Они хоће да усмрте државу Црну Гору и елиминишу све што је црногорско. „Српски” попови и „просрпски” политичари, потпомогнути великом логистиком из Београда и с Истока, мобилизацију за извршење својих намјера проводе „спонтаним окупљањима народа”, као новом верзијом „литија.”

Колико су им намјере часне најбоље се види по томе што „окупљањима” изазивају огромну опасност по здравље и животе цјелокупног становништва Црне Горе, забринуто оцјењује Перовић и додаје:

Опијени антицрногорском патологијом, они нијесу у стању схватити да организовањем „окупљања” и себе саме доводе у смртну опасност од поновног ширења вируса короне.

Подјсетимо, професор Филозофског факултета у Новом Саду Миленко Перовић, правоснажно је осуђен за злостављање на послу свог асистента Слободана Саџакова. Ово је прва правоснажна пресуда за злостављање на раду на универзитетима у Србији и друга правоснажна пресуда за злостављање на раду у Србији уопште.in4s.net

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар