Бошку Обрадовићу, једном од „лидера“ опозиције није страно гостовање на америчкој телевизији са испоставом у Србији – Н1. Они су посебан простор посветили нападима на председника Србије због свих успеха његове политике. Међутим, појавио се снимак на коме се види исти тај Бошко како пљује своје медијске покровитеље на сав глас.

На констатацију водитеља код ког је гостовао Бошко Обрадовић, да је Н1 само скривени Си-Ен-Ен, који лаже о свему живом и монтира и манипулише информацијама, Обрадовић се потпуно сложио, а затим је на питање водитеља да објасни како је Н1 успео да буде стављен на прво место код кабловских оператера, Обрадовић рекао следеће:

  • Па тако што су купили кабловски систем, врло једноставно. Дакле, ушли су у СББ, као најдоминантнији кабловски систем у Србији, и самим тим они могу да одређују ко ће се наћи на ком месту у том кабловском систему. Они раде веома озбиљно. Када они улазе у неку државу. они улазе у невладин сектор, у медије, у политичке организације, у привредне субјекте… И са свих страна заокружују неки свој утицај – рекао је лицемерни Бошкић.

Оставите Коментар