Јучерашња посета Александра Вучића Косову и Метохији очигледно је озбиљно разбеснела челнике НАТО пакта, јер су њихови промотери у Србији тим поводом осули жестоку паљбу по председнику Србије

Твитер/Бета/монтажа

Међу НАТО промотерима предњачиле су Рада Трајковић и приштинска новинарка Уна Хајдари.

Бивша посланица у скупштини Косова Рада Трајковић није пропустила прилику да и у тренутку кад Вучић разговара са Србима на КиМ покушавајући да им помогне, осумњичи власт у Србији за убиство Оливера Ивановића, али и да поручи да Србима на КиМ није потребан „Вучићев маркетинг“.

– Од Вучићеве посете на Косову очекујем две ствари, да посета неће послужити за било какву промоцију у смислу ангажовања аутобуса са људима из Куршумлије, Лесковца, Рашке, како би се показало да народ у њега има поверења. Нама у овом тренутку није потребно да се све замагли неком масом која јури за Вучићем, честита му и скандира да у њега има поверења – рекла је за Данас Рада Трајковић.

Танјуг

Уна Хајдари, Миљеница невладиних организација у Београду и жуте олош елите, као што смо већ навикли користи сваку прилику да „опљује“ Србију, њеног председника, али и српски народ кога у својим (не)делима често сатанизује.

Изгледа је да је посета Вучића српском Косову толико изнервирала Уну Хајдари да је скинула све маске и показала право лице своје мржње, исмевајући на Твитеру председника Србије Александра Вучића.

Твитер

Уз коментар „Када се досађујем нас пресс конференцији“ Уна Хајдари је на делу показала свој однос према новинарској професији, откривајући оно што је можда до сада успешно скривала, а то је чиста мржња према Србији, српском народу и његовом председнику!

Мада, реално, она с новинарством очигледно и нема никакве везе, већ вероватно неку сасвим другу улогу.

Како другачије тумачити овакве бљувотине у тренутку када председник Србије покушава да разуме муку сваког човека на КиМ и да му при томе помогне.

„Новинарка“ Репортера без граница Уна Хајдари то не жели да разуме, а како и би и могла када њена мржња како се види из приложеног – нема границе.

Извор: informer.rs