Јучерашња посета Александра Вучића Косову и Метохији очигледно је озбиљно разбеснела челнике НАТО пакта, јер су њихови промотери у Србији тим поводом осули жестоку паљбу по председнику Србије

ПРОМОТЕРИ НАТО ПАКТА ИЗ СРБИЈЕ БЕСНИ ПОСЛЕ ПОСЕТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ 1
Твитер/Бета/монтажа

Међу НАТО промотерима предњачиле су Рада Трајковић и приштинска новинарка Уна Хајдари.

Бивша посланица у скупштини Косова Рада Трајковић није пропустила прилику да и у тренутку кад Вучић разговара са Србима на КиМ покушавајући да им помогне, осумњичи власт у Србији за убиство Оливера Ивановића, али и да поручи да Србима на КиМ није потребан „Вучићев маркетинг“.

– Од Вучићеве посете на Косову очекујем две ствари, да посета неће послужити за било какву промоцију у смислу ангажовања аутобуса са људима из Куршумлије, Лесковца, Рашке, како би се показало да народ у њега има поверења. Нама у овом тренутку није потребно да се све замагли неком масом која јури за Вучићем, честита му и скандира да у њега има поверења – рекла је за Данас Рада Трајковић.

ПРОМОТЕРИ НАТО ПАКТА ИЗ СРБИЈЕ БЕСНИ ПОСЛЕ ПОСЕТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ 2
Танјуг

Уна Хајдари, Миљеница невладиних организација у Београду и жуте олош елите, као што смо већ навикли користи сваку прилику да „опљује“ Србију, њеног председника, али и српски народ кога у својим (не)делима често сатанизује.

Изгледа је да је посета Вучића српском Косову толико изнервирала Уну Хајдари да је скинула све маске и показала право лице своје мржње, исмевајући на Твитеру председника Србије Александра Вучића.

ПРОМОТЕРИ НАТО ПАКТА ИЗ СРБИЈЕ БЕСНИ ПОСЛЕ ПОСЕТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ 3
Твитер

Уз коментар „Када се досађујем нас пресс конференцији“ Уна Хајдари је на делу показала свој однос према новинарској професији, откривајући оно што је можда до сада успешно скривала, а то је чиста мржња према Србији, српском народу и његовом председнику!

Мада, реално, она с новинарством очигледно и нема никакве везе, већ вероватно неку сасвим другу улогу.

Како другачије тумачити овакве бљувотине у тренутку када председник Србије покушава да разуме муку сваког човека на КиМ и да му при томе помогне.

„Новинарка“ Репортера без граница Уна Хајдари то не жели да разуме, а како и би и могла када њена мржња како се види из приложеног – нема границе.

Извор: informer.rs

loading...