Руски светитељи предвидели кад ће бити Трећи светски рат, а Србија ће бити главни разлог свему.

Прозорљивост или дар пророштва као феномен, односно, дар Божији присутан је у православној Цркви од њеног настанка до данас. Некад је ова прозорљивост таква да свети људи могу да виде душе, а понекад светитељи могу да виде и будуће светске догађаје и друштвене токове. Низ пророчанства руских светитеља о Трећем светском рату који говоре да ће он почети у Србији, односно, да ће Србија бити разлог истог.

Пророчанства светих отаца су углавном тачна, али и они сами упозоравају да је Бог жив и да понекад промени историјске токове, те да пророчанства не треба узимати здраво за готово. У сваком случају, вреди прочитати. Наиме, руски старац Владислав Шумов је прорекао да ће Русија заратити са Немачком, али и са Кином. – Рат са Немачком ће почети опет преко Србије – говорио је старац Владислав.

Он је такође рекао да ће све бити у огњу, велики руски градови такође, али да Русија неће страдати у огњу. Он је рекао и да ће Белорусија тешко страдати, али да ће се после тога ујединити са Русијом. Рекао је да ће и Турци ратовати са Грчком, те да ће Русија помагати Грчкој.

Схиархимандрит Стефан Атонски је говорио да ће Америка пропасти. Та пропаст ће бити огромна, сва Америка ће се урушити, а Американци ће бежати у Русију и у Србију. Старац Матфеј Вресфенски је у својим пророчанствима говорио да ће разлог Трећег светског рата бити „тако познат“, односно, већ виђен, а то је Србија.

  • Милијарде људи ће страдати у рату Новог светског поретка против Русије – говорио је овај старац. – Трећи светски рат ће почети у Југославији. Ово последње пророчанство које наводимо је интересантно, јер многи аналитичари сматрају да рат из Југославије јесте управо исти рат који се преко српског Косова води данас у Украјини. Недавно је и римски папа Фрања нешто слично рекао, говорећи да је Трећи светски рат у току и да се он одвија тихо кроз конфликте мањег обима.

Оставите Коментар