Услед неспособности да Ђиласови полтрони из Демократске странке објасне како то да за дванаест година своје власти нису успели да изграде ни једну болницу, данас нам причају о њиховој забринутости за породицу и децу.

Како су се они бринули о деци видели смо на примеру Хетерленда, где су отели управо од деце и то оне најосетљивије, са здравственим проблемима.

Такав пример није јединствен, сетимо се само њиховог пројекта Пазл град на Бањици, где су се опет у име деце окористили и наставили да своје џепове пуне до 619 милиона или Пионирског града, где су  без иједног папира саградили кућу Великог брата и на велика врата увели ријалити програм у Србију, а опет на уштрб деце.

Овакве изјаве Гавриловића говоре о томе да су они дезорјентисани и да и даље не знају где се налазе, као што  ни онда на Бањици није знао да наброји макар пет улица.

За разлику од разних Ђиласа, Мариники, Гавриловића, Вребалова и сличних пајаца, грађани Србије су се јасно определили за политику инвестиција, већих плата и пензија, нових вртића, а ове ликове још можемо видети само на маргинама Ђиласових и Шолакових медија, где промовишу мржњу, насиље, лажи и све своје „генијалне“ изјаве у којима нам просипају накнадну памет и објашњавају како ће да нам по други пут спасу 619 милиона народних пара на својим рачунима.

На срећу Србије грађани знају да Александар Вучић и Српска напредна странка раде у интересу свих грађана и да стварају бољу будућност за Србију, као што знају да Ђиласови упосленици не бирају средства да се дочепају власти како би остваривали личне интересе на грбачи народа. Управо због ове разлике Ђилас и његова ДС након априлских избора одлазе на сметлиште политичке историје, јер њима је место управо тамо.

Реља Огњеновић, члан Главног одбора Српске напредне странке

Оставите Коментар