Драган Антић Рецко, председник и тренер врањског суперлигаша Динама, упутио је оштру поруку градоначелнику Слободану Миленковићу и већнику за спорт Ненаду Ђорђевићу пред окупљеним фудбалерима Динама и присталицама клуба на протесту против градских власти.

– Ово је велика трагедија за Град Врање, за врањски спорт, Гонзи и Неши желе да нам угасе клуб, зато морамо под хитно да их сменимо, јер су већ нанели штету врањском спорту угасивши Кошаркашки клуб „Југ баскет“, упозорио је Антић испред зграде Скупштине Града Врања више од две стотине окупљених чланова и присталица клуба.

Антићева оштрица посебно је била уперена према већнику за спорт Ненаду Ђорђевићу.

– На конференцији Спортског савеза Неши је рекао да је било боље да Динамо игра у зони, уместо што се пласирао у супер лигу, али му у име свих вас поручујем да нико нема права да угаси један спортски клуб, јер је Динамо клуб града и његових грађана, дакле, спортски колектив свих нас, а није ни мој, а најмање Нешијев -, истакао је Антић.

Окупљенима испред зграде Скупштине Града обратио се и капитен Динама, поуздани штопер Данијел Гашић.

– Могу да кажем да је већина играча са стране, али то су момци који воле фудбал, воле Врање и Динамо, ипак, ми имамо породице, морамо од наше зараде живети, али нам једино помаже први човек клуба Антић са сарадницима, док је Град окренуо леђа клубу – закључио је Гашић.

Први човек Динама Драган Антић, на крају, поручио је челницима Града Врања да не жели да меша политику и спорт, али да је од свих у градској власти знатно дуже члан СНС!

Оставите Коментар