Протести против диктатуре Александра Вучића више нису протести студената већ су преузети од стране комунистичких организација СКОЈ и Маркс21.

Протести студената и незадовољних грађана усмерени против Александра Вучића из дана у дан су приписивани разним организацијама и странкама. Истина је да на самом почетку није било вођа али сада су те протесте преузеле комунистичке организације Маркс21 и СКОЈ.

На јучерашњем протесту било је између 2000 и 3000 људи. Они су се окупили испред зграде Владе Србије, а било очигледно да протести сада имају организацију која стоји иза њих. Комунисти су држали говор, носили црвене траке око руке и организовали све, од разгласа до транспарената.

Србин.инфо

На протестима су виђени истакнути чланови Маркс21 као што је Матија Меденица, осведочени љубитељ педера, миграната и  противник свега што је национално. Поред организација СКОЈ и Маркс21 виђени су и Анархо-синдикалистичка иницијатива и Леви самит Србије (организација која подржава Сташу Зајевић и Жене у црном).

Један од припадника комунистичке организације са црвеном траком око руке (Фото: Србин.инфо)

Протести су можда почели са добром идејом и правим циљем, можда су били спонтани, можда стварно нису желели вође и можда су се борили за праве циљеве, али сада имају другу конотацију. Сада за циљ имају промовисање комунистичке идеологије, идеологије која нас је скупо коштала.

Да ли желите да марширате са овим људима процените сами.

Ако су вам прихватљиви педер балови, пљување по свему што је идентитет нашег народа, ако Космет сматрате независном државом, ако су вам на срцу Жене у црном, Наташа Кандић и сличне људске карикатуре онда станите са њима. Ако вам је срце ипак уз Србију на овим протестима немате шта да тражите.

Извор: srbin.info