Заменик градоначелника Београда и члан Председништва СНС Горан Весић оценио је да у Србији постоје две супростављене политике и то ”политика Александра Вучића која значи отварање стотина нових фабрика, нова радна места и веће плате и пензије” и ”политике неистина Драгана Ђиласа”.

Вучић је у прилог томе рекао да је Вучић од 2012. године до данас отворио преко 200 фабрика у којима ради више од две стотине хиљада људи. Kако је навео, те фабрике не значе само економски развој Србије већ и живот за породице људи који су добили посао.

Kако је оценио, Ђилас има само једну фабрику и то „фабрику лажи“, која „ради 24 сата, сваки дан.

Весић тврди да је Ђилас недавно ангажовао двоје људи из иностранства које добро плаћа за производњу лажних вести.

Он каже да је Ђилас недавно основао портал који служи за емитовање лажних вести уз контролу „стручњака за лажне вести из света“, наводећи да тај портал води особа коју је, како тврди, Ђилас заједно са Мишковићем оптуживао да га је покрала у „њиховим новинама Прес“ у којима је био директор.

Најбољи доказ за производњу лажи је „најновија лаж Маринике Тепић у којој је оптужила Војску да производи марихуану тамо где је фарма кокошака као што су ширили лажи о „малчанском берберину“ тврдећи да није ухапшен.

„Ђиласа не интересују избори јер он не може да пређе ни овај “опозициони цензус“ од 3 одсто, њега интересује да направи хаос у земљи, да креира лажне афере, подстиче нереде како би пала крв у Београду. Он зна да само крв, купљени медији, његова фабрика лажи и отете политичке странке могу да га доведу на власт“, рекао је Весић за ТВ Хепи.Оставите Коментар