Према ексклузивном снимку до ког је дошла редакција портала Ало.рс, Трајковићева је пре неколико година у скупштини тзв. Косова пришла Аљбину Куртију.

  • Дошла сам да се помиримо – рекла је Трајковић.

Курти који је у том тренутку нешто записивао, у потпуности је игнорисао Раду Трајковић, не желећи чак ни да је погледа.

Трајковић се само насмешила, схвативши да се нашла у непријатној ситуацији, а потом се окренула и отишла не успевши да стекне наклоност албанског политичара и бившег припадника терористичке ОВК који је осуђен у Србији.

Сада, неколико година касније, ситуација се мења.

Курти који је победник избора на Косову, изјавио је да жели Србе у влади, али своје Србе.

Рада Трајковић која је у коалицији са Ненадом Рашићем и још неколицином Срба који су отворено стали на страну Албанаца, потпуно потучена на изборима, па нису добили ниједно место у парламенту.

Курти је сада одлучио да Србе који су отворено напали Београд и признали лажну државу, врати у политички живот, покушавајући да им да место у влади, иако их ниједан Србин са Косова не подржава.

Овим би се створила лажна слика да представници српског народа подржавају независно Косово, а Српска листа која је освојила апсолутну подршку народа на Косову би се избацила из игре.

Изгледа да ће Курти ипак пристати на помирење са Радом, а судећи по досадашњем политичком деловању, ни њој неће бити тешко да опет стане пред овог екстремисту и терористу, и замоли за мало власти.

Прва политичка љубав заборава нема.

Оставите Коментар