Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић дочекао је вечерас на београдском аеродрому “Никола Тесла” државног саветника и министра националне одбране Народне Републике Кине генерала Веи Фенгхеа, који је допутовао у тродневну званичну посету Републици Србији, саопштило је Министарство одбране Републике Србије.

Министар Стефановић пожелео је овом приликом добродошлицу кинеском колеги и изразио задовољство поводом његове посете Србији.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Генерал Фенгхе захвалио се министру Стефановићу и истакао да је дирнут што га је лично дочекао, наводећи да то у потпуности показује посебно и челично пријатељство Србије и Кине.

„За нас је велика част што сте овде. Велико пријатељство између две земље, два народа и два председника увек ћемо се трудити да унапређујемо и јачамо“, рекао је министар Стефановић.

Дочеку генерала Фенгхеа и кинеске делегације присуствовали су амбасадорка Кине Чен Бо, помоћник министра за политику одбране Предраг Бандић и командант Ратног ваздухопловства и ПВО генерал-мајор Душко Жарковић.

Оставите Коментар