Kако новинари листа “Глас Јавности“ ексклузивно сазнају, Томислав Челебић, власник компаније „Челебић“ д.о.о. из Подгорице, биће први пребег од Мила Ђукановића, председника Црне Горе и Демократске партије социјалиста (ДПС), ка опозиционим политичким партијама које имају историјску прилику да после више деценија формирају власт без ДПС-а.

Наиме, Челебић настоји да у потпуности заштити своју имовину и обезбеди себи несметано пословање и у наредном периоду, сходно чему је искористио своје контакте у Београду, преко којих је раније настојао да денунцира Ђукановића и промовише Душка Марковића, будућег бившег премијера Црне Горе, како би обезбедио корисне контакте унутар победничке коалиције.
На наведени начин, како се верује, Челебић планира да обезбеди себи колико толико повољну позицију код будуће власти у Црној Гори, јер је у претходном периоду трпео притиске од стране разних инспекција и пореских контрола, јер је у одређеним круговима величао Марковића, а изразито негативно говорио о Ђукановићу, што му исти никада није опростио.

Leave a Reply