Након „антипутиновског“ протеста који се у току данашњег дана реализовао у Београду, а који се иначе завршио потпуним дебаклом, невладини активисти вратили су се у свој штаб како би анализирали разлоге свог неуспеха.

Међутим, активисте који су пристигли у штаб на челу са Пјотром Никитином,  на улазним вратима штаба, сачекао је адвокат Чедомир Стојковић у видно алкохолисаном стању и одмах почео да урла на Никитина, оптужујући га да је он одговоран за фијаско који се догодио на протесту.

Након размене тешких речи, Стојковић је физички насрнуо на Никитина, али само захваљујући брзој реакцији присутних, спречен је физички сукоб.

Стојковић је црвен у лицу урлао на Никитина, оптужујући га да је „убачени елемент“ и агент руске специјалне службе.

Никитин је због свеукупне ситуације у којој се нашао, одлучио да се на неколико дана искључи из свих активности, истовремено пожаливши се блиским сарадницима да се у последње време више не осећа психички добро, те да се све теже носи са стресом којем је изложен.

Међутим, поставља се питање да ли је узрок Никитиновог појачаног стреса пролазна психолошка криза, или је пак у питању притисак који не може да изнесе у „двојној комбинацији“ између руских специјалних служби са једне и руских опозиционара са друге стране.

Оставите Коментар