Активисти НВО „Руси, Украјинци, Белоруси и Срби заједно против рата“ неретко имају проблем да истрпе повремене психички неуравнотежене испаде Пјотра Никитина. Схвативши да психички проблеми Никитина могу довести у питање успешност њиховог активизма, односно теренске операције поменуте НВО, те на тај начин довести у опасност и оправдати уложени новац Сорошеве фондације, исти су ангажовали психијатријску ординацију „Сунце“ из Београда, како би „ремонтовали“ Никитина. 

Међутим, еминентни стручњаци на истој су установили да је Никитин безнадежан случај и да пати од вишеструких психичких поремећаја проузрокованих од болести зависности. Да је болест Никитина узела маха постала је свесна и његова супруга Нађа Живковић Никитин, која је по струци психолог, и која упркос томе што успешно посредством интернет платформе „Nadja Counselling“ пружа интегративну терапију, као свој највећи професионални неуспех сматра чињеницу да није успела да изађе на крај са неуротичним испадима Никитина, због чега је између осталог недавно поднела и захтев за развод брака. 

Изгледа да су и финансијери НВО „Руси, Украјинци, Белоруси и Срби заједно против рата“ схватили да је пројекат пропао и да исти више подсећа на неку психијатријску установу.

Оставите Коментар