Начин прославе 21. маја у Црној Гори није наишао на осуду полиције, иако је било пуцњаве из ватреног оружја.

Осврћући се на начин прославе 21. маја, аналитичар Небојша Бабовић изнео је низ чињеница које би, да је правде (а није!), завредиле пажњу полиције и тужилаштва.

  • Колона возила већином са андријевичким и плавским таблицама је прошла беранским улицама. Један није издржао па је и запуцао из пиштоља у ваздух. Пуцао је неко из црног караван возила које се појављује на средини клипа. У питању је ауто на коме се виде два лика који седе на прозору. Полицајци су ми рекли да нису видели ко је пуцао. Надам се да имају службени снимак па ћемо лако наћи ко је – истакао је Бабовић.

Kolona vozila većinom sa andrijevičkim i plaavskim tablicama je prošla beranskim ulicama. Jedan nije izdržao pa je i zapucao iz pištolja u vazduh. Pucao je neko iz crnog karavan vozila koje se pojavljuje na sredini klipa. U pitanju je auto na kome se vide dva lika koji sjede na prozoru.Policajci su mi rekli da nisu vidjeli ko je pucao.Nadam se da imaju službeni snimak pa ćemo lako naći ko je.

Gepostet von Небојша Бабовић am Donnerstag, 21. Mai 2020

Такође, Бабовић открива и да је, негде на потезу Плав – Андријевица, колону са „државним заставама“ предводио доктор Звонко Вуковић, посланик у Скупштини Црне Горе, директор андријевичког Дома здравља и шеф локалног ДПС.

  • За потребе партијског или спонтаног или каквог год славља користи службени аутомобил таблица АН ЦГ002, као што се види на слици – истиче Бабовић.
Advertisements
--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here