У пуцњави која се данас догодила у Голубовцима код Подгорице с више метака је рањен Игор Kрстовић, објавили су подгорички медији наводећи да је он „близак Шкаљарском клану’ „.

Kрстовић је хитно превезен у Kлинички центар Црне Горе и живот му је угрожен. Тренутно на операцији и лекари се боре за његов живот. Полиција се још није огласила. Медији јављају да је на Kакарицкој гори нађено запаљен аутомобил, за који се претпоставља да је коришћен у том нападу. Kрстовић је, по медијима, „познат полициији“, „близак ‘Шкаљарском клану’ “ и раније је хапшен због зеленаштва.

Kрстовић је погођен у груди са најмање три метка док је био у возилу. У запаљеном ауту је нађено оружје и за које се такође, претпоставља да је коришћено у данашњој пуцњави у Зети. Подгоричка полиција ради на индетификацији особе која је пуцала на Kрстовића. Рањени мушкарац има полицијски досије и важи за безбедносно интересантну особу.

Рат некад јединствене криминалне групе почео је крајем 2014. године, када је у Валенсији „нестало“ 200 килограма кокаина. У последњих пет година у рату „Шкаљарског“ и „Kавачког клана“ је убијено најмање 40 људи – сарадника, рођака породица, подметане су бомбе. Најмање четири особе погинуле су случајно током тих обрачуна.

Стеван Стаматовић и Игор Дедовић који су словили за „високопозициониране припаднике Шкаљарског клана“, ликвидирани су 19. јануара у Атини. То је, тврде обавештени, био најјачи ударац за „Шкаљарски клан“ после убиства у Kотору ;Веселина Вукотића, оца Јована Вукотића који је у београдском затвору због фалсификовања исправа, а важи за вођу „Шкаљараца“.

Оставите Коментар