Масакр у Основној школи „Владислав Рибникар“, када је убијено деветоро људи, шокирао је Србију, а сумња се да је дечака (13) за крвави поход инспирисао видео у коме се позива на оружани обрачун са хејтерима.

Курир је дошао у посед видеа са застрашујућим порукама, а младић који га је снимио је приведен, што је потврђено Куриру из извора блиских државним институцијама.

У видеу се објашњава како се обрачунати са „онима који те не воле“. Аутор, између осталог, говори да „у данашње време има много хејтера, а да су неки од њих чак и ваши пријатељи“, а затим приказује прави арсенал оружја и припреме за масовну пуцњаву.

Нисам имао другог избора данас, него да дођем у град и да се решим особе која ми је претила животом. Пун оквир метака, мени је само један потребан. Друга опција не постоји, он или ја. Ово је само почетак – изговара он, а потом пуца.

Аутор филма има скоро милион пратилаца на ТикТоку, са кога је видео у међувремену скинут, а Курир има доказе да је дечак (13), осумњичен за масакр у школи, био један од њих и сумња се да га је филм инспирисао за злочин.

Оставите Коментар