У име Оца, Сина и Светога Духа,

Сваки Човек, Србин, треба да зна, да је Србски род, живео пре њега, живи сада и живеће, после њега.

Србски род, је сваком Србину, веза заједничарства, снаге, утехе и јединства у љубави, слози и миру, у борби за, Часни Божији Крст и Слободу Златну, од Бога му дату.

Слога, сваког човека, са другим човеком, спаја и чини јачим, у свим земним временима.

Бог Створитељ, моли и тражи, да свако дете Божије, буде љубављу, једно другом, најближе у свему земном, јер блискост човека, са другим човеком, је пут који води, Оцу, Богу Створитељу.

Свети и знаменити, мученици, Богу славни борци, Срби, су показали, сваком човеку, Србину, шта је живот и за шта и како, живот треба живети.

Од почетка Стварања Србије и рода Србскога, Свети предводици, Божији Србски Апостоли, Срби у Србском роду, су својим животима, показали пут, сваком човеку, који води Миру и Љубави и на послетку, Богу и Небеском Царству Божијем, Вечној Отаџбини , сваког човека, који каже, да је створен, од Бога, Створитеља.

Почетак Спасења, човека Србина, који траје сада и трајаће, све до краја света, за сваког Србина, је живот и дело, Светог Саве, Духовног Оца, свих Срба, Богу покорних, послушних и верујућих.

Свети Сава и сви Свети Немањићи, су посејали семе Љубави Божије, које је никло у земљи Србији и родило и рађа, Божију пшеницу, која духовно Богом, Спасом, храни, Србски род у Србији.

Свети Владика, Николај Велимировић, Свети Јустин Поповић, Владика Раде Петровић, од рода Његоша, Свети Василије Острошки, Отац Тадеј, Патријарх Павле, и многи други, знани и незнани, Богом испуњени Срби, су животима својим, показали сваком човеку Србину, да није сам у борби, за добијање Небеског Царства Божијега и победу Добра, Љубави, Живота и Истине.

Божија нада, вера и љубав, доносе сваком човеку Србину, Божију премудрост и вечну памет у миру, слози и јединству, у животној борби, за добијање, Спасења, Христа Бога у душу и срце и Небеског Царства, Божијега.

Сваки човек, треба да зна, да је могуће, пролазност избећи и Вечни , Божији живот стећи, када види, како су Свети Срби, задобили Вечно Небеско Божије Царство, чија су Божија врата, за сваког човека, отворена, за времена, пролазног земног живота.

Ко може да прими, нека прими, рекао је Син Божији,  Исус Х

Оставите Коментар