Милош Kовачевић (31), помоћник министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, из Сектора за борачко-инвалидску заштиту, погинуо је у саобраћајној незгоди која се догодила синоћ око 1.30 часова у месту Љубичево код Пожаревца.

Био државни службеник у Министарству за рад, борачка и социјална питања.

Пре него што је ушао у Владу, Kовачевић је био одборник СНС у Ваљеву, а водио је и Београдски центар за српско-руску сарадњи. Пре тога је радио у Министарству спољних послова, док је претходно био запослен и као сарадник за безбедност у Телекому Србије.

Kовачевић је, како су пренели медији, од руског председника Владимира Путина добио посебну медаљу и диплому за организовање учешћа више од 200 младих из Србије на Светском фестивалу младих и студената у Сочију.

Био је део делегације Ваљева која је радила на побратимљењу тог града са Сочијем, после чега је у локалним медијима објављено да је „Ваљево изашло на Црно Море“.

Био је активан на друштвеним мрежама, где је често објављивао фотографије са посла, али и из приватног живота, на основу којих се може закључити да је волео Партизан.

Ожењен је и отац.

Подсетимо, несрећа се догодила ноћас око 1.30 сати у месту Љубичево код Пожаревца, у којој су учествовали аутомобил марке „пежо 508“ и теретно моторно возило „ман“.

Поред Kовачевића, који се налазио у својству путника у аутомобилу, погинуо је и возач аутомбила Д. Б.

Оставите Коментар