Становница руског града Иванова Јулија Шилова, која је постала позната након што је запросила руског председника Владимира Путина, предала му је две своје фотографије на којима је написала свој број телефона и кратку поруку са личним подацима, објавила је руска телевизија “Русија 1”.

На полеђини једне од слика коју је Шилова приликом сусрета уручила Путину написала је своје име и родни град, а поред тога је замолила руског председника да је ожени.

​-Ожените ме, молим вас! Завршила сам факултет, имам 28 година, немам деце ни материјалних проблема – пише у поруци Шилове.

По речима ове девојке из Иванова, запослена је као глумица у дечијем позоришту. Она је још изјавила да је Путин “карактеран, оријентисан на циљ и снажан” и додала да је одавно одушевљена њиме. Шилова такође сматра да је достојна функције прве даме Русије.

Подсетимо, поменута девојка је Путина запросила за време његове радне посете Иванову. Док је руски председник разговарао са локалним становницима, Шилова му се обратила из групе окупљених. Путин је захвалио Шиловој и упутио јој неколико речи.

Kасније је руски председник изјавио да ће постати позната у целој земљи.

Оставите Коментар