Владимир Путин ретко кад говори о стварима које се тичу његовог приватног живота, а уједно није увек рад да прича и о томе колико му је пута живот био угрожен свих ових година колико је на челу Русије.

У видеу који је објављен пре годину дана а који представља део из интервјуа америчком редитељу Оливеру Стоуну, Путин на кратко отвара душу и говори о стварима о којима се мало зна. Снимак је поново постао актуелан пошто је председник РФ сада у центру пажње читавог света због Светског првенства у фудбалу.

„До сада је било 5 покушаја атентата на Вас колико знам… додоуше то је мање од онога колико је покушано на Фидела Kастра“, констатовао је Стоун.

„Да… Причао сам око тога са Kастром. И рекао ми је – Знаш ли зашто сам још жив? Зато што се лично бавим својим људима из обезбеђења“, препричао је Путин свој разговор са Kастром и додао:

„Ја с друге стране радим свој посао а припадници обезбеђења свој. И за сада они веома успешно тај посао обављају.“

– Да ли верујете свом обезбеђењу?

– Да, верујем им.

– Знате да је прво мета да се убаце у обезбеђење председника…

– Знам… Знате ли једну руску изреку – Они којима је суђено да буду обешени неће се удавити…

Стоун га је потом упитао да ли зна своју судбину.

„Само Бог то зна. Он зна и моју и вашу судбину. На крају ће се то десити свима нама. Али питање је шта смо постигли у животу до тог дана и да ли смо у нашем животу уживали“, рекао је Путин.

Ово је први део интервјуа:

Оставите Коментар