Руске обавештајне снаге обавестиле су председника те земље Владимира Путина о прикупљању генетског материјала руског становништва од стране западних корпорација.

На 15. годишњем сусрету у Сочији с представницима медија, руски председник Владимир Путин потврдио је да је генетско оружје већ тестирано на псима који су тек након три генерације имали страшне последице.

Ради се о оружју које циља одређене народе, па чак и породице.

Ово биолошко оружје је тестирано у облику лека који се давао псима. Пси имају краћи животни век, чиме је потврђено деловање овог застрашујућег оружја у реалној ситуацији.

Идентична ствар се може поновити и на људима.

Све говори да приче о лековима који могу угрозити већи број особа, у овом случају припадници одређених етничких група, нису само “теорије завера”.

Руски председник није особа која распрши непроверену информацију, а то треба да забрине све оне који мисле о будућности својих ближњих.

Подсетимо, америчке тајне службе на сваки могући начин покушавале су да дођу до ДНК експерата у Уједињеним нацијама. Путин је открио нешто што је постало више него озбиљно.

На састанку Већа за људска права, један од учесника, Игор Борисов, рекао је:

– Неко, користећи системе видео надзора, прикупио фотографије Руса у непознате сврхе.

После ове изјаве, Владимир Путин је узео реч и увео још један озбиљнији проблем:

– Да ли знате да прикупљају биолошки материјал из целе земље и свих етничких група – људи који живе у свим географским подручјима Русије? Питање је: зашто то раде? Оно што раде, раде са одређеном намером.

– Ми смо предмет великог интересовања – рекао је руски председник који је позвао на решење ове ситуације без панике и открио да “неке снаге” прикупљају биолошки материјал Руса европске расе широм Русије.

Владимир Путин је истакао да они који су сакупљали биолошки материјал Руса могли су да раде са оним што су наумили, али Руси ће урадити оно што би требало да раде.

Недавно је америчка команда за ваздухопловну обуку (AETC) објавила понуду за куповину рибонуклеинске киселине и биолошког ткива Руса. Потенцијални добављач морао је послати узорке у АЕТЦ и доставити информације о здравственом стању донатора.

Довољно је створити “етнички” вирус који ће се активирати само на специфичним хаплогрупама и маркерима и да ће бити безопасан за остатак становништва. Руси су свесни шта то значи као и председник Владимир Путин. То је најстрашније оружје за масовно уништавање циљане популације са савршеном селекцијом, и нема физичког уништавања материјалних добара.