Руски председник Владимир Путин важи за најмоћнијег човека на свету, који нема пуно слободног времена на располагању. Већину времена га медији приказују као озбиљног човека који се тек у ретким приликама насмеши. Оно што је до сада успело да му измами осмех на лице јесу пси које је од неколицине политичких лидера добио на поклон.

Иако делује хладно и гордо, и он има нежну и осећајну страну. Себи у ретки приликама допусти да заплаче, а будно око камере је успело да забележи сваки тренутак када је Путин показао да има „меко срце“.

Химна Русије

Путин је 3. септембра 2014. године угостио монголског председника током шесточасовне радне посете.

Приликом свечаног дочека интониране су химне обе земље, а руски лидер је током интонирања химне своје државе, чак и заплакао.

Деловало је као да га је у том тренутку погодила нумера, па је руком покушао да одагна сузе.

Победа на изборима

Када је поново постао председник Русије победивши на изборима 2012. године, одржао је величанствени победнички говор пред стотинама хиљада људи.

Чини се да га је ова победа и сам тренутак дирнуо, па су гледаоци који су пратили обраћање уживо преко малих екрана, јасно могли да виде његове сузе.

Концерт

Године 2017. на друштвеним мрежама се појавио снимак с једног концерта који је организован у част руских војних снага.

Путин је мање-више показао своје емоције док су се на видео-биму смењивале фотографије погинулих полицајаца, који су животе изгубили у борби против криминала и у анти-терористичким акцијама. Некима се чак учинило и да је руски лидер заплакао.