Западни моћници спремили су 57 „специјалаца за револуције“, које ће у наредним недељама убацити у Србију са задатком да непосредно после председничких избора 2. априла у Србији изазову „обојену револуцију“!

Ова информација стоји у поверљивом допису који су наше службе безбедности прекјуче добиле од руских обавештајаца.
Како сазнајемо, властима у Београду достављен је списак са именима и презименима 57 људи, од којих је 49 страних држављана. Руси су нам сугерисали да ове људе нипошто не пуштамо преко границе, а послали су нам и податке о њиховим претходним ангажманима у Македонији, Украјини, Мађарској и Молдавији…

– Ово није шала! Реч је о особама које су на Западу обучене за дизање буна против неподобних режима. Руски обавештајци су нам доставили списак тих људи и њихове идентитете, како праве, тако и лажне које користе приликом путовања. Судећи по „радним биографијама“, ми причамо о људима који имају дебелог искуства у изазивању масовних протеста, па чак и крвопролића на улицама – преноси наш саговорник, упућен у достављену руску документацију.
Нико јуче званично није желео да прича о нашим сазнањима.
На другој страни, Владимир Ђукановић, посланик СНС и члан Одбора за контролу служби безбедности, каже за Информер да је овај сценарио очекиван и уигран у другим државама.

– Немам никакву дилему да ће Запад у Србији покушати оно што је радио и још ради у Македонији. Не заборавите да се Срђа Поповић у више наврата састајао са Вуком Јеремићем, а тај Поповић је професионалац у изазивању „обојених револуција“. Сигурно је да ће страни елементи покушати да дестабилизују Србију, без обзира на резултат опозиције. Извешће незадовољне на улицу, а државу ће оптужити за нерегуларности. Треба бити спреман на све, јер они не презају ни од чега – упозорава Ђукановић.

Извор: Информер