Бошко Обрадовић је навикао да прави хаос, да уништава државну имовину и упада у државне институције, па је помислио да ће му то баш увек поћи за руком! На сву срећу, у Србији има поштених и одговорних људи који своје послове обављају ваљано и предано, па знају да одреагују на прави начин када им на радно место упадне група предвођена Бошком Обрадовићем у жељи да нарушава ред и мир.

Наиме, Бошко Обрадовић је са шачицом присталица ушао у зграду општине Горњи Милановац, чиме је наставио своју турнеју баналности и циркуса коју месецима уназад организује.

Ипак, овога пута, њему се на путу нашао портир који, наравно, није дозволио да Обрадовић лепи налепнице на улазна врата зграде, али ни да шета по ходницима како је њему воља.

Човек је поступио онако како његова дужност налаже, а због тога је доживео салву увреда од стране лидера Савеза за Србију, што можете погледати овде.

Иако је портир покушао да му објасни зашто то што ради не може бити добро, Обрадовић се није освртао на његове коментаре већ је викао, а једном тренутку му је чак и запретио, рекавши му „ради док можеш“.

На крају је човек успео да се избори са безобразлуком опозиције и да их избаци напоље!

Оставите Коментар