Ваљевски невладин активиста Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница, манијакално позива сваки дан централу БИА и тражи пријем. После више десетина позива, изашло му се у сусрет и заказан му је састанак за данас у 15 часова, што је он и „победоносно“ објавио на свом Твитер налогу.

Чеда подморница је изабрао тактику „Ради јавно да не изгледа тајно“,  чиме заправо настоји да прикрије чињеницу да он инсистира на контактима са српском службом, а не обратно.

Како ексклузивно сазнајемо на данашњем састанку са српским безбедњацима, Стојковић је највећи део састанка причао и свом колеги Пјотру Никитину, руском опозиционару, за којег је рекао да је наводно психопата који се лечи у београдској психијатријској клиници „Сунце“, да је лажни руски дисидент, као и да му је све доказе о Никитиновој спрези за руским специјалним службама доставила Нађа Живковић Никитин, његова бивша супруга.

Поред наведеног, Стојковић се упињао да објасни да нема никакве везе са опозиционим активистом Драганом Мураром из Обреновца, као и да је наводно лаж да је ангажовао именованог да сруши последњи анрипутиновски протест у Београду.

Такође, негирао је и да је слао видео записе болесног садржаја бившој супрузи Никитина, као и да му је причу о неконтролисаном мокрењу током снимања емисије подметнуо Никола Сандуловић, председник Републиканске партије.

На основу свих расположивих сазнања до сада, евидентно је да мокри и знојави Чеда наставља свој поход на стварању услова да буде носилац једне од опозиционих листа на предстојећим парламентарним изборима у Србији. И што је још важније, „наш херој“ Чедолино очекује одличан резултат.

Оставите Коментар