Иако се Сол Алински може директно повезати с Хилари Клинтон и Бараком Обамом, нисам свестан да постоји таква јасна веза између оснивача БЛМ покрета и Алинског, који је умро 1972. године. Али нема сумње да они деле његову филозофију културне револуције.

У својој проницљивој мини-књизи из 2009. године под називом Правила за револуцију Барака Обаме: Алински модел, Давид Хоровиц цитира радикала организације Студенти за демократско друштво који је написао: “Предмет дебате никад није циљ. Циљ је увијек револуција.”

Kао што је Хоровиц објаснио: “Другим риечима, предмет дебате — било да су то црнци из сиромашних четврти или жене — никад није онај прави циљ, већ само прилика за унапређење стварног циља, а то је акумулација моћи за дизање револуције. То је био свеобухватни фокус Алинског и његових радикала.”

Што се тиче БЛМ-а, наводни предмет дебате, наиме да Black Lives Matter (црни животи су важни), није крајњи циљ. Уместо тога, циљ је културна револуција већег опсега. (Kао што су многи примијетили, оснивачи БЛМ-а су марксисти и радикални феминисти, а две од три жене идентифицирају се као queer активисткиње.)

И тако, мантра “Black Lives Matter” специфично значе црнци који су жртве бијеле полицијске бруталности. Црни животи у матерници нису важни. Црнци који страдавају због насиља банди нису важни. Црна деца убијена у насумичним пуцњавама нису важна. Чак ни црнци које убију црни полицајци нису важни — барем не приближно колико и црнци које су убили бели полицајци.

Ти бели полицајци, пак, представљају већи систем који је, како нам говоре, у основи расистички. А тај систем треба срушити.

Стога, “Предмет дебате никад није циљ. Циљ је увијек револуција”.

Kад би предмет дебате био циљ, БЛМ би требао запљескати напорима председника Трампа за увођење полицијске реформе.

Уместо тога, Трумп се клевеће као бели супремациста и расиста, а БЛМ га жели уклонити. Заправо, то је један од њихових наведених циљева.

Што се тиче полиције, само њихово постојање део је опресивног система. Треба јој ускратити финансирање и мора се распустити, а напади на њу су оправдани.

Наравно, није потребан професор социологије како би схватили да БЛМ покрет није примарно усмерен на добробит црначке америчке популације.

Уосталом, која је веза између полицијске бруталности и кипова Kристофора Kолумба?

Не постоји веза, осим револуционарне логике која говори: бела полицијска бруталност је дио америчког расистичког наслеђа, које је започело с ропством. А Kристофер Kолумбо, који је открио Америку, поробио је домородачке народе Западне Индије. Стога, у име БЛМ-а, његови споменици се морају уништити (заједно с многим другим споменицима).

А која је веза између полицијске бруталности и вандализирања синагога и паљења црквених зграда?

Не постоји веза, осим револуционарне логике која види црквене зграде као симболе угњетавајућег, дискриминаторног религијског система који такође треба срушити.

И немојмо заборавити статуе белог Исуса и беле Марије. Они такође морају бити срушени.

Што се тиче синагога, то је барем лако. Жидови су увек дио угњетавајућег сустава. Жидови су увек зли. Сви мрзе Жидове.

Тери Круз је имао право кад је Дону Лемону рекао да “Постоје неке врло милитантне силе у Black Lives Matter и оно што сам издао је упозорење” да “екстремисти могу заиста отићи далеко и подивљати”.

Апсолутно. Ми свакодневно видимо дивље екстремисте на улицама наших градова. И приличан број тих екстремиста су млади белци, од који неки више воле револуцију од правде.

Диамонд и Силк су биле су праву кад су изјавиле: “Ако је оно што Дон Лемон говори истина, наиме да се БЛМ само буни због полицијске бруталности, зашто онда још увек протестују? Ми не видимо да полиција убија црне животе. Видимо црне животе који убијају црне животе.”

Ах, али црни животи нису примарни циљ. Уместо тога, то је револуција.

Дакле, с временом, забринутост о црнцима које убија полиција изгубиће се у снажнијим позивима на свргавање Америке какву познајемо.

Уосталом, Америка се приказује као светска колијевка расизма и угњетавања, царство зла које се мора срушити, посебно кад се упоређује с… Па, посебно кад се упоређује с утопијским марксизмом.

БЛМ игра по правилима. Правилима Алинског.

Грегори А. је с добрим разлогом написао на Медиум.ком: “Време је да престанемо подржавати анти-америчке организације које желе посејати поделу, ширити лажи и уништити земљу. Њихова стратегија долази директно из Правила за радикале Сола Алинског, који је у својој књизи одао признање Луциферу. Они не траже јединство, већ уништење свакога ко се не слаже с њиховом радикалном марксистичком филозофијом. Вође Black Lives Matter знају како изазвати хаос и окренути нас једне против других. Појединци и корпорације морају престати улагивати се овој организацији која ради на уништењу ове земље.”

Управо тако.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар