Најлепше жеље упућене и Глауку Kоњуфци, новозабраном председику зграде коју сепаратисти називају косметски парламент

Потпредседник црногорске Владе Дритан Абазовић честитао је Аљбину Kуртију на избору за такозваног премијера приштинске владе и поручио да се радује будућој сарадњи.

  • Поводом вашег избора за премијера, упућујем вам најсрдачније честитке и најбоље жеље да са успехом обављате ту високу дужност, на добробит свих грађана ваше државе. Уверен сам да ће се ваша влада, поред бројих изазова са којима се човечанство суочава у овом тренутку, успешно изборити са последицама које оставља пандемија вируса ковид-19 – навео је Абазовић, саопштено је из црногорске владе.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Он је навео и да се, ценећи пријатељске и комшијске односе две државе, радује будућој сарадњи Црне Горе и терориста на челу привремених институција на Kосмету.

Уверен је, каже, да је основи предуслов за свеукупни развој Западног Балкана боља регионална повезаност, усмерена на грађењу односа које ће карактерисати међусобно поштовање, поверење и разумевање.

  • Остаје нам да заједнички радимо у том правцу, како би регион Западног Балкана што пре постао саставни део Европске уније – навео је Абазовић у честитки, пренео је портал РТЦГ.

Абазовић је честитку упутио Глауку Kоњуфци, новозабраном председику зграде коју терористи називају косметски парламент.

Оставите Коментар