Пропали адвокат Чеда Стојковић звани „Чеда подморница“ у својој ближој али и даљој околини познат је као тешки алкохоличар, који није могао ни да стоји на сопственој свадби у Ваљеву 2014. године, па је мортус пијан, бежећи од младе и сватова, можда код љубавнице, а како се шушка у локалним кулоарима пре ће бити код љубавника, приведен у станицу, јер је вређао полицијске службенике и одбио алко-тест.

Тако је новопечени младожења, тада високи функционер комби партије “Демохришћанска странка Србије”, након свадбеног весеља, уместо да ужива у чарима прве брачне ноћи, иако је свима у Ваљеву и околини било јасно да се тај брак неће ни конзумирати због појединих склоности младожење, ноћ провео у полицијској станици.

Тада је доживео нервни слом, који је оставио неизбрисиве последице због којих се и даље неконтролисано зноји, а понекад и умокри, често ноћу у сну, а повремено и кад се узбуди приликом јавног наступа.

Блиски пријатељи Ч.П. сведоче и да је током недавног разговора са агентима БИА имао сличне проблеме са контролом бешике, односно да је оставио врло јак, да не кажемо „мирисан“ траг у њиховим службеним просторијама, кога ће се тешко решити.

Оставите Коментар