Председник Атлас групе Душко Kнежевић је рекао да је афера „Kоверта“, која је уздрмала Црну Гору и довела до великих протеста, а касније и до рушења власти, сада на један сраман начин, ослобађањем Славољуба Стијеповића, окаректерисана од Вишег суда.

  • Велика срамота црногорског правосуђа јер је ова афера изазвана политичким рекетирањем од стране ДПС-а и Мила Ђукановића. На снимку се јасно види ко су главни актери на сцени, то је уствари ДПС, Миго Стијеповић и Мило Ђукановић – рекао је Kнежевић, додајући да ће о свему бити обавештена међународна заједница.
  • Сви они који сада покушавају да одбране ДПС, у ствари, све више себе укопавају и доказују да су тужилаштво и Виши суд суд продужена рука једне хоботнице којом управаља и даље Мило Ђукановић. Садашња одлука суда да се Стијеповић изузме посебно је несхватљива за међународни фактор – Европску комисију, (британски) Форин офис и (амерички) Стејт департмент. Ми ћемо и сада, као и раније, обавестити ове три институције о томе да је највећи орган политичке корупције и политичког рекетриања СДТ и Виши судови у Црној Гори – оценио је Kнежевић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Kоментаришући изјаву Главног специјалног тужиоца Миливоја Kатнића да неће да поднесе оставку, Kнежевић каже да је то само наставак продубљивања кризе у Црној Гори.

  • Мислим да парламентарна већина мора што пре да смогне снаге да скине ову криминалну дружину заједно са Лидијом Вукчевић, која покушава да брани Мига и ДПС уместо да ради свој посао и спроведе истрагу до краја. Манипулише се и са изјавом Влатка Рашовића јер су њега натерали да буде заштићени сведок, а његова изјава да је узимао новац и носио га Мигу Стијеповићу постоји у специјалном полицијском тиму из којег је био притискан да каже да су паре мењане за Демократски фронт, а не за ДПС – истиче Kнежевић.

Он очекује од Апелационог суда да одбаци одлуку Вишег суда.

  • Очекујем да Апелациони суд одбаци одлуку Вишег и јасно стави до знања да се ради о политичком рекетирању не само мене, него свих водећих бизнисмена у Црној Гори и да се та криминална структура почне размонтиравати јер са оваквим тужилаштвом и са оваквим судством Црна Гора не може да очекује никакву бољу будућност, а посебно не да на том месту остане Миливоје Kатнић – закључио је Kнежевић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here