Бивши командант Војске Републике Српске, генерал Ратко Младић сутра ће после више од 10 година притвора чути правоснажну пресуду.

Пред Механизмом у Хагу, Ратко Младић је рекао да га је тај лажни суд, који не признаје, осудио на доживотни затвор на правди Бога зато што је свој народ и државу бранио од НАТО.

– Ја сам седам година и седам дана у овој мртвачници од хашког суда, зато што сам се бранио од НАТО који је растурио мој народ и државу – казао је Младић на једној стаусној конференцији.

– Ово је лажни суд и ја га не признајем. Лажни судија (Алфонс) Ори донео је мени опскурну доживотну пресуду… Зато што сам бранио свој народ и државу од НАТО и његових сатрапа. НАТО је хиљаду пута гори од Наполеона и Хитлера! Побили су пола становништва на Блиском истоку. Украјина, Сирија, Либија… – казао је Младић.

Одевен у белу кошуљу на којој је, испод цртежа палца окренутог на доле, великим црним словима писало НАТО, Младић је, стојећи, десетак минута говорио енергично и повишеним гласом, док га је Теодор Мерон опомињао да „то није тема заседања“.

– Ја нисам убијао свој народ, већ НАТО и његови подрепаши, срцесионисти. Срби нису криви, а НАТО је злочинац. Браћо и сестре, ви сте жртве. Сви који другачије кажу-лажу. Хиљаде грађана Србије умире од осиромашеног уранијума – изјавио је Младић.

„Крив сам што нисам дозволио да усташка неман баца српску нејач у јаме као у Јасеновцу!“

Ратко Младић је у судници отворено говорои да је Хашки трибунал „чедо НАТО пакта.“

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

– Живећу док има нашег племена, а ова оптужница је пала у воду – рекао је Младић у августу прошле године током десетоминутног излагања на крају расправе по жалбама на пресуду којом је осуђен на доживотни завор.

– Сада сам у позицији да браним не себе, ја себе не браним, ја сам човек који је цео живот професионални војник, честито сам радио и у миру и у рату у складу са законима моје државе коју је разбио НАТО пакт. Да ли је кривица Ратка Младића у томе што није дозволио да усташка неман баца српску нејач у јаме као у Јасеновцу… – навео је поред осталог генерал ВРС.

Оставите Коментар