Kршење полицијског часа од стране дела опозицје окупљеног око СзС у четрвртак испред Скупштине Србије је „бахатост“ и основа њихове политике, каже члан Председиштва СНС Горан Весић.

Они су, додаје, желели да покажу бахатост и како за њих не важе иста правила.

„Драган Ђилас је држећи конференцију у 18 сати желео покаже да за њега и ту групицу људи не важе иста правила као за друге грађане који због полицијског часа морају да седе у својим домовима“, рекао је Весић за ТВ Пинк, а наводи се у саопштењу.

Весић је додао да Драган Ђилас, као опозиција, има право на своје мишљење, али, каже, нема кредибилитет за изношење таквих твдњи.

Он је навео да је Ðилас био градоначелник Београда од 2008. до 2013. године, када је Град био надлежан за сва четири клиничко-болничка центра у престоници, као и за свих 17 домова здравља, а да је за тих пет година за четири клиничко-болничка центра купио укупно седам респиратора.

„Данас само у KБЦ Драгиша Мишовић имамо више од 230 респиратора“, додао је Весић и додао да ЂKršenje policijskog časa od strane dela opozicje okupljenog oko SzS u četrvrtakилас жели епидемију да искористи за повратак на власт.

Весић је споменуо и акцију поделе српских застава, на инцијативу председника Александра Вучића, током које је подељено 20.000 застава.

„Та акција је показала ко воли, а ко не воли Србију. Хистерија на неким телевизијама је показала колико једном делу политичара сметају српске заставе, односно колико је Србија јака“, рекао је Весић.

Према његовим речима, ситуација са поделом застава је „разголитила колико тај део опозиције не воли српску земљу“, и додао да је сличних реакција било и по питању најаве изградње јарбола на Ушћу.

„То најбоље показује разлику између наше и њихове политике. Док је Александар Вучић на власти, ми као његови сарадници делићемо српске заставе“, рекао је Весић.

Он је подсетио да је данас Светски дан слободе медија и навео да постоји како је рекао, „једна агресивна мањина новинара у Србији, који оптужују све колеге који не мисле као они“.

Извор : Националист

Оставите Коментар